Näin vuoden viimeisinä päivinä sitä on mukava muistella, mitä kaikkea on tullut kuluneen vuoden touhuttua. Itse tykkään ottaa meidän arjesta aika paljon kuvia, joista osan jaan kaikelle kansalle somessa instagramissa sekä facebookissa. Pääasiassa valokuvaus on itselleni kuitenkin tapa kerätä muistoja yhteisistä hetkistä ilman niiden jakamista muille. Ja näitä kuvia selaten on kiva muistella vuoden seikkailuja. Vuoteen 2019 on mahtunut monenmoista; puuhailua lasten kanssa, pyöräilyä sekä retkeilyä ja näihin yhdistettynä sekä erikseen kahvin parissa askartelua. Hoitovapaalla olen ollut nyt reilun kolmen kuukauden ajan, ja aamukahveja on vääntäneet vuorotellen isä ja perheen kaksi huimaa vauhtia kasvavaa prinsessaa. Papuja ja polkuja -blogiani olen pyrkinyt kirjoittamaan ilman sen suurempia paineita ja silloin, kun on omasta mielestäni jotain mielenkiintoista kirjoitettavaa. Ja samalla rennolla reseptillä uskon aloittavani myös ensi vuosikymmenen. Toivottavasti kuulumisistamme ja kahvimaisteluista on ollut teille iloa ja jollekin jopa hyötyä. Itse voin ainakin sanoa oppineeni niinkin yksinkertaisesta puuhasta kuin kahvinkeitosta todella paljon vuoden aikana. Toivottavasti vähintäänkin yhtä paljon myös tulevana vuotena.

Teille lukijoilleni haluan lausua kiitokset siitä, että olette olleet seuraamassa vaihtelevan kahvinhuuruisia retkiämme, näitä on ollut ilo tehdä. Oikein rauhaisaa joulunaikaa ja mukavia kahvihetkiä vuodelle 2020!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *